mouritsen kampagne dyse hero

Graco XHD dyser

199,- pr. stk.*

*Prisen gælder ved køb af min. 10 dyser i valgfri størrelse. 1 stk. gratis dyseholder medfølger.Ingen med respekt for sig selv slår søm i med en teske

Malerdysen er det værktøj, der sikrer dig det mest professionelle og veludførte resultat. I sin genre er sprøjtedysen lige så vigtig for opgavens rentabilitet som alle andre udstyrsdele på arbejdsstedet.

Sprøjtedysen er for malere og overfladebehandlere, hvad skruemaskine og hammer er for en tømrer. Skabt til opgaven, undværlig og lige så vigtig for opgavens endelige resultat – både økonomisk og finish-mæssigt – som alle andre udstyrsdele.

Hos os er effektivitet og optimering, både i forhold til tid, økonomi og materialeforbrug altid et fokusområde. Derfor har vi valgt at samarbejde med producenten GRACO som er
garant for gennemprøvet kvalitet og førende teknologi indenfor blandt andet dyser.

Dyser fra GRACO som redskab til påføring af maling øger både kvaliteten af dit arbejde og holder styr på dine omkostninger.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan og hvorfor.

graco-mouritsen
mouritsen-kampagne-dyse-billede

Sådan vælger du den rigtige dyse til opgaven

Hvis du har valgt den korrekte dyse til dit arbejde minimerer du mængden af sprøjtestøv og får derfor langt bedre kontrol med opgaven og finish på resultatet. Vi guider dig til det rigtige valg

Inden du endeligt vælger din dyse er der en række faktorer, du lige skal overveje, for at du får mest muligt ud af dit køb:

  • Dysens viftebredde

  • Dysens åbningsstørrelse

  • Sprøjteanlæggets maksimale kapacitet

  • Malingstype, der sprøjtes med

  • Overfladetype, der sprøjtes på

  • Dyseslitage

Vi anbefaler at du dobbelttjekker materiale-databladet fra din malingsleverandør for at finde den helt rigtige dyse, der passer til dit behov.

Ved hjælp af skeamet nedenfor kan du finde den rigtige dyse størrelse til din opgave.

En malerdyse holder styr på opgaven – både i detaljefinish og økonomi

Dyser som redskab til påføring af maling øger både kvaliteten af dit arbejde og holder styr på dine omkostninger.

Med en malerdyse sikrer du, at malingen bliver forstøvet med en bestemt viftebredde og flowmængde. Hvis du har valgt den korrekte dyse til dit arbejde, minimerer du mængden af sprøjtestøv og får derfor langt bedre kontrol med opgaven og finish på resultatet.

Faktisk bruger du ikke kun mindre maling, du bruger også mindre tid på opgaven.

Det skal du være opmærksom på:

  1. Dyser er designet til specifikke formål. Vil du udføre en FINE FINISH applikation, så kræver det en dyse med en meget mindre åbning end hvis du for eksempel vil arbejde med tungere materialer. Farven på dysen fortæller dig, hvilken dyse, der passer til dit formål.

  2. Viftebredden afgør hvor hurtigt du kan arbejde, men også hvor meget maling du anvender. Mindre flader kræver at du vælger en dyse med mindre viftebredde og betyder også at du arbejder langsommere, men har mere kontrol med arbejdet og har mindre forbrug af maling. Afgør hvilken viftebredde, du har behov for del tallet med 5. Det fortæller dig, hvad det første tal, der står på dysen skal være.

  3. Maksimal flowmængde for anlægget skal ALTID være større end for dysen. Et højere tryk giver en større flowmængde og tungere materialetyper reducerer flowmængden. Du skal altså kende både din materialetype og dit anlæg, før du vælger dyse.

Nedenstående eksempel er baseret på en afstand med 300 mm fra emnet.

Hvis viftebredden f.eks. er 25 cm,
skal det første tal i figuren være 5 (=5 x 5).
Tallet 5 svarer til en påførningsvinkel på 50°.

Hvis du gerne vil have en viftebredde på 35 cm,
skal det første tal være 7 (7 x 5 = 35).
I så fald er vinklen 70°.

Vi anbefaler at du dobbelttjekker materiale-databladet fra din malingsleverandør for at finde den helt rigtige dyse, der passer til dit behov.

Er du i tvivl? Kontakt os, så finder vi den rigtige dyse til din opgave sammen!

getCall.contact.textfull

getCall.contact.text

getCall.contact.tel: +45 7555 4664 getCall.contact.email: mail@mouritsen.com

getCall.call.text